Bedrijf

Golden Top bestaat al sinds 1991 en levert bakkerij apparatuur en ovens.
Golden Top beschikt over  300 gespecialiseerde mensen  over de hele wereld, die diensten leveren aan 75 landen op het gebied van engineering, productie en service van bakkerijmachines en technologie. Ons bedrijf, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, is uitgegroeid tot een symbool van kwaliteit in bakkerijmachines en gebakovens in Europa en Amerika en garandeert het serviceverlening op alle producten.

 

Ons bedrijf bestaat uit verschillende takken die het gehele productieproces nauwlettend in de gaten en en zet zich in voor innovatieve oplossingen dat inspeelt op de behoefte van de klant.

Bij Glden Top, vervaardigen en vermarkten we superieure kwaliteitsmachines. Wij bieden een toegevoegde waarde aan activiteiten van onze klanten door op maat gemaakte diensten en oplossingen. Ons uitgangspunt is de continue verbetering van onze producten en activiteiten. Daarbij leggen we een grote nadruk op de zorg voor het milieu. We respecteren de gezonde werkomstandigheden en optimale veiligheid voor onze medewerkers en ook natuurlijk voor onze klanten.